Savetovalište

Savetovalište Momenti susreta

Psihoterapijsko savetovalište Momenti susreta je osnovano sa ciljem da pruži utočište za sve koji traže pomoć psihoterapeuta u atmosferi poverenja i razumevanja. Savetovalište vodi psihoterapeut i diplomirani psiholog Ana Gvozdić. Savetovalište je dobilo naziv po terminu koji je prvi skovao poznati psihijatar, psihoterapeut i psihoanalitičar Daniel Stern iz Sjedinjenih Američkih Država. On je ovaj termin iskoristio da opiše trenutak između učesnika u terapiji koji potencijalno rešava krizu.

“Najveća opasnost nije da ćemo postaviti cilj previsoko i da ga nećemo dosegnuti, već da ćemo ga postaviti prenisko i da ćemo ga ostvariti.”
– Mikelanđelo Buonaroti

Rad savetovališta

Savetovalište je otvoreno za sve koji traže pomoć psihoterapeuta i za čije je probleme takva vrsta pomoći prikladna. Radni dani savetovališta su svaki radni dan i subota a termini se zakazuju u dogovoru sa psihoterapeutom.

Lokacija savetovališta

Momenti susreta se nalazi na Banovom Brdu, u mirnom delu naselja, u neposrednoj blizini Požeške ulice. Nalazi se na lokaciji koja je dobro povezana linijama gradskog prevoza. Detaljnije informacije o lokaciji možete pogledati ovde.

Ana Gvozdić

Ana Gvozcić je diplomirani psiholog, psihoterapeut, autor brojnih objavljenih članaka iz psihologije i psihoterapije i predavač u oblastima psihoterapijskog savetovanja i koučinga. Psihoterapijom se bavi duži niz godina. Diplomirala je psihologiju na katedri za psihologiju Filozofskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu. Dalje usavršavanje i edukaciju za psihoterapeuta stekla je u oblasti O.L.I. psihodinamske integrativne psihoterapije. U O.L.I. psihoterapijskom centru za edukaciju držala je predavanja iz psihoterapije i koučinga. Anini tekstovi i intervjui iz oblasti psihologije i psihoterapije već duži niz godina izlaze u štampanim i elektronskim medijima, kao što su dnevni list Danas, Večernje novosti i Blic. Pored štampanih medija emitovano je i nekoliko televizijskih intervjua u okviru kojih je govorila o psihološkim i psihoterapijskim temama. Pored psihoterapije učestvovala je i u realizaciji programa iskustvenih radionica, a bila je i gostujući predavač na seminarima i tribinama o psihologiji i psihoterapiji.

Kontakt za savetovalište i psihoterapeuta

Za informacije o psihoterapiji i zakazivanje termina pozvati dole navedeni broj svakog radnog dana od 10:00 do 21:00.
Telefon: 064 254 83 14